Сензационни отстъпки от 50% пуснаха туроператори за Великден

Четиридневен круиз в Егейско море пък върви за 349 евро

Почивка на половин цена, пищно празнично меню-бонус към екскурзията или ваучер-подарък за СПА при резервация над седем нощувки са сред офертите, които карат мераклиите за отдих да планират отсега къде ще изкарат майските празници. 

Шестте почивни дни, които се струпаха в началото на месеца, накараха предприемчиви хотелиери да пуснат супер оферти и да напълнят базите си предсезонно. Едно от най-добрите предложения на пазара е шестдневна екскурзия до Санторини със самолет с 50% отстъпка. Така почивката на слънчевите острови в четиризвезден хотел от 700 евро излиза 350 евро.

Вариантът за тризвезден ходел пък спестява още 60 евро на човек и излиза на супер изгодните 290 евро. На екзотичната дестинация любителите на екстремните изживявания ще имат възможността да се впуснат в истинско приключение. За 200 евро на човек всеки може да се включи в допълнителна екскурзия, която предлага агенцията - 5 гмуркания на кратера на вулкан като едно от тях е нощно. В цената влиза трансфер от и до хотела, вода, тежести и бутилки.

Четиридневен круиз в Егейско море пък върви за 349 евро. Маршрутът обхваща едни от най-пленителните локации. Пирея, остров Миконос, Кушадъсъ островите Патмос и Санторини са точките, които ще разгледат морските пътешественици в началото на май. Супер офертата включва хранене и напитки на борда, водач на групата и транспорт от София до Пирея, откъдето стартира плаването. Пътните навъщане също са за сметка на агенцията. Халкидики е другата гръцка дестинация, която впечатлява с изгодни оферти. 319 лв. са тридневните пакети, с включен транспорт в четиризвезден хотел. В цената влизат закуски и вечери и специлано меню за Великден. Офертата важи за записвания до 15 март.

10% по-евтино излиза още една дестинация на юг. За празниците в началото на май турският мегаполис Истанбул е достъпен за 295 лв. за педневен отдих. 40 лв.  пък смъкват още туроператори ако решите да се присъедините към групата с личен превоз. Агенцията е организирала и няколко безплатни екскурзии и посещения на емблематични за града места и забележителности като Синята джамия, Принцовите острови и мега мола "Форум Истанбул" със сензационния аквариум "Тюркуазу".

Българското черноморие също не остана назад и предложи изобилие от изкушаващи оферти за ентусиастите за майска почивка. Ол инклузив балнео отдих на морето + процедури от 36 лв. на ден е едно от най-актуалните предложения. Освен това в цената влиза ползване на вътрешен басейн с морска вода, шезлонги и чадъри край басейна, туристическа такса. 

При резервации за 7 и повече дни през месеца всеки ще получи ваучер на стойност 80 лв. за лечебни процедури в СПА центъра на комплекса сред които. Така напълно безплатно може да опитате подводен масаж, вибромасаж, комплекс от луга, хвойнова вана и др.