Helloween и Gamma Ray ще унищожават родна бира

Булевард

04-03-2013, 11:29

Снимка:

Loud Concerts

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ровете в гардероба, награди за най-яките "тикви" на шоуто на Helloween

Съвместният концерт на метъл бандите е на 15 март

Helloween и Gamma Ray се завръщат за съвместен концерт на 15 март 2013 в Арена Армеец. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside, припомнят организаторите от Loud Concerts и Art BG.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си на 15 март. Групите ще се възползват от свободните дни за да се срещнат с медии и да разгледат София.

В изискванията си към организаторите групите са по-скоро скромни, като за вечерта на концерта Helloween и Gamma Ray изрично поискаха качествена българска бира, разнообразие от енергийни напитки и обилни количества вода по всяко време.

Феновете пък ги очаква истински метъл карнавал след като Helloween обявиха конкурс за най-ефектен костюм свързан с групата.

Билетите за концерта са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Цените са от 40 лева, а в деня на шоуто ще се влиза срещу 45.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват. Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата. Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея, напомнят организаторите.