Семинар разкрива как да получим европейско финансиране

Парите

06-03-2013, 06:03

Снимка:

община Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Топ инструктор учи как да тренираме кучето на двудневен семинар

Практическияте уроци на експерти ще се проведат от 11-до 15-и март в Казиното

Семинр, на който експерти ще разясняват и дават подробна информация за цялостния процес на европейско финансиране ще се проведе в Културния център. На него всеки желаещ ще се запознае с всичко около получаването на евро средства - от идеята и актуалните отворени схеми за кандидатстване, през реализирането на проект и до успешното му приключване.

Форумът "Седмица на европейските възможности"е организиран от изнес Инкубатор-Бургас и община Бургас. На него ще има възможност за лични консултации, създаване на партньорства и създаване на контакти, съобщиха от местната администрация. 

Специалистите от община Бургас също ще обяснят на желаещите особеностите и условия за успешно финансово отчитане, механизмите за отчитане на проекти както и основните моменти при подготовката на процедури по ЗОП и ПМС 55. Бъдещи възможности за европейско финансиране също са сред акцентите на бизнес форума. 

"Семинарът е подходящ за всяка фирма, предприемач или физическо лице, което желае да подаде проектно предложение или е одобрено по даден проект. Ще получите 100% практически знания напълно безплатно и ще  получите лични консултации от водещите специалисти на община Бургас по планиране, управление и отчитане на европейски проекти", обясняват организаторите. За регистрация тел: 0879 017 663, email: incubatorbs@abv.bg Семинарът ще се провежда в всеки ден от от 13  до 17 часа,

11.03.2013г., понеделник

Възможности за европейско финансиране. Представяне на банковите продукти за финансиране на проекти

12.03.2013г., вторник

Основни принципи на планирането на проектно предложение. Примерно попълване на апликационна форма

13.03.2013г., сряда

Управление на проекта. Основни моменти при подготовйа на процедури по ЗОП и ПМС 55

14.03.2013г., четвъртък

Основни моменти прио отчитане на проект. Най-често допускане грешки при отчитане на проект 

15.03.2013г., петък 

Формиране на счетоводен баланс. Специфика на попълване на разходооправдателните документи. Планиране на паричните потоци при управление на проект. Специфика на ДДС.