За ужас на враговете съм добре!

Вече си правя разходки по час, час и нещо, похвали се Борисов пред министрите

За ужас на враговете съм добре, е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното последно правителствено заседание, стана ясно от стенограмата, публикувана на сайта на Министерски съвет.

"Вече си правя разходки по час време, час и нещо. Надявам се тук до седмица да съм стабилизиран, така че няма да им доставим това удоволствие в никакъв случай.

Аз винаги съм работил за кауза с душа и със сърце и затова така ми се отрази. Но истински искам България да продължи по пътя си и да се гради, а не да се руши и да се троши", заяви пред министрите си Борисов.

Както е известно премиерът в оставка на 2 пъти постъпва в болница само в рамките на 10-тина дни.

Само преди 2 дни той бе изписан от Правителствена болница, където постъпи на 3 март заради високо кръвно.

На 25 февруари той отново бе хоспитализиран заради хипертонична криза. Кръвното му налягане тогава достигаше стойности 190/110, като то е било повлияно от исхемичната болест на сърцето, от която той страда от години.

Лекарите бяха категорични, че причината за влошаване на здравословното състояние на Бойко Борисов е силно нервно и психическо напрежение.

"Със сигурност оттук нататък цял живот ще трябва да е на поддържащи медикаменти", обясни шефът на Правителствена болница проф. Любомир Спасов.