Кобилкина потропва в Dancing Stars

Люси Иларионов, Део и Наталия Кобилкина стават част от шоуто

Режисьорът Людмил Иларионов, Део и сексоложката Кобилкина ще трябва да се доказват и в танците. Няколко дни преди шоуто, което тръгва на 11 март, организаторите обявиха официално тяхното участие в Dancing Stars.

Люси е познат с клиповете, които прави на фолк изпълнители и връзката с една от тях - Ани Хоанг. През 90-те, той активно се занимава с модерен балет, хип-хоп, спортни танци и брейк. Създадената от него школа по танци събира овации по Републиканските състезания, а самият Люси може да се похвали с първо място във free dance категорията. Днес, 20 години по-късно, позагубил доста от спортната си форма, Люси ще замени удобния режисьорски стол, за да си припомни забравеното. В неговите ръце ще попадне професионалната танцьорка Петя Димитрова, с която ще показват  на публиката  какво тежи повече на сцената - килограмите или химията между двойката.

Другата любопитна участничка е Наталия Кобилкина, която обикаля из медиите и популяризира познания като сексолог. Следващите три месеца обаче ще трябва да потропва на дансинга.

Део също ще стане част от шоуто и едва ли ще се затрудни особено. Бил е сервитьор, барман, водещ на предавания и церемонии, актьор, музикант. С него на дансинга в шоуто ще се разпорежда красивата Елена Добрикова, а Део ще разполага с време, за да прецени кое е по-тежко -  да живееш с певица-блондинка или да работиш с танцьорка-брюнетка.