Не, не е Батман! Най ми бил Бойко Борисов

Цветанов засипан с благодарности на отчета си в МВР

По време на бедствието в Бисер над селото летя хеликоптер, а от него не слезе Батман, слезе Бойко Борисов с почти цялото правителство, заяви жена от пострадалото от наводнения хасковско село по време на отчета на Министерството на вътрешните работи, който силовият министър в оставка Цветан Цветанов даде в Гранитната зала на МС.

Жената разказа за първата си среща с премиера, както и с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, които са й помогнали да се погрижи за майка си, с която са били разделени от наводнението в Бисер.

След отчета на Цветанов в Гранитна зала на Министерски съвет последваха дълги изказванията на жертви на престъпления и свидетели по знакови дела, които присъстваха на събитието.

Лелята на убития Румен Рачев от Шумен благодари на прокуратурата, на полицията, на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за това, че в рамките на година и половина, са успели да заловят поръчителите и извършителите на убийството.

Тя заяви, че много силно се надява присъдата да бъде потвърдена на втора и трета инстанция.
Благодарност към Цветанов даде и майката на убитата на пешеходна пътека Лора.

Присъстващите бяха категорични, че не са организирано доведени в министерството.

След серията от мили думи вътрешният министър в оставка посочи, че говорилите са казали това, което мислят и на никого не е казвано какво да говори.

"Да се бориш с организираната престъпност, не е приятно удоволствие. Да назоваваш нещата с истинските им имена, не е приятно удоволствие", отбеляза Цветанов и посочи, че няма сам да си дава самооценка на работата, въпреки отчета, който продължи близо 2 часа и половина.