Звездите на България в мюзикъла на "Петлите"

Бургас Лайф

13-03-2013, 10:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Петлите" играят собствената си история в мюзикъл

Танцовата формация стартира кастинг за първото по рода си събитие

Танцова формация "Петлите" заедно с известни български изпълнители подготвят великденски концерт в подкрепа на новия проект на групата мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем".

 Екипът на формацията, с ръководител Георги Димитров започна работа върху новия си проект още през януари и в продължение на 2 месеца усърдно се подготвя за организирането на кастинга.

Той ще се проведе през март.  В авторитетното жури влизат актьорът и сценарист Симеон Димитров, най-активната ръководителка на балет "Дюн" - Петя Стойкова и ръководителят на  "Петлите" Георги Димитров.

Мюзикълът ще проследи живота на едно дете, отгледано в социалните институции. Препятствията и пътищата, през които преминават много деца в България ще бъдат изразени с танц и музика от самите възпитаници на домовете.

С подкрепата на видни български изпълнители, подкрепили каузата на малките изпълните от формация ‘Петлите”, през лятото тази година ще бъдете свидетели на първия за България мюзикъл, създаден от децата в неравностойно положение в  Бургас.