На кой ден от връзката мъжете казват "Обичам те!"

Представителите на силния пол по-бързо стават готови за сериозно обвързване

Мъжете казват "обичам те " на 88-я ден от началото на връзката, докато жените се нуждаят от 134 дни, за да изрекат заветните думи на партньора си, показва ново изследване.

39 на сто от представителите на силния пол казват "обичам те" още в първия месец след началото на връзката спрямо една 23% от дамите. Освен това 33 на сто от мъжете са се срещали със семейството на партньорката си още в първия месец след началото на връзката спрямо 25% от жените, zajenata.bg.

Представителите на силния пол също така по-бързо стават готови за сериозно обвързване, като 33% от участниците в изследването на YouGov заявили, че са започнали да живеят с любимата си още в първия месец. Противно на стереотипа, че мъжете по-рядко помнят ключови дати от връзката, 77% от участниците в допитването заявили, че си спомнят кога са казали "обичам те", за първи път.

Само 5% от представителите на силния пол не могат да си спомнят кога за първи път са хванали партньорката си за ръка. Допитването установило, че младите хора на възраст между 18 и 24 години са по-сдържани от очакваното. Те най-бавно се решават да се държат за ръце и да се целунат за първи път . Но те най-бързо от всички възрастови групи се определят за сериозно обвързани – 39% се смятат за такива още след първата седмица от връзката.

58% от мъжете и жените признават, че са правили секс за първи път в рамките на първите три месеца от връзката, а 43% от мъжете и 36% от жените споделят, че са направил това още в първия месец. Мъжете по-бързо се решават на дълготрайна връзка, като 37% от участниците заявили, че са се оженили или сгодили за партньорката си в рамките на 12 месеца.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен