Жестоки намаления! 2,90 за панталон, двайсетачка за ботуши

Парите

14-03-2013, 09:00

Снимка:

Burgasutre

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сензационни отстъпки от 50% пуснаха туроператори за Великден

Финалните разпродажби изкушават да обновим зимния гардероб на симвилични цени преди да се впуснем в пролетната шопинг треска

2,90 лв. за панталон или пуловер, яке за 9,90 или блуза за 7,90 лв. привличат погледите на бургазлии и примамват да освежим гардероба за студените месеци на прага на пролетта.

Дебелите и топли плетени пуловери вървят от 7,90 до 9,90 лв., като нетипично за края на сезона номерацията е пълна и всеки може да се възползва от невероятните предложения. Според табелата на входа някои от плътните зимни блузи са направо за без пари - само по 2.90 лв.

Търговците обаче са помислили и за идващите топли дни са изкарали на същите цени и по-тънки блузи. Освен размери от XS до L, изобилието на цветове също е голямо.

Разбира се, доминират актуалните в последните колекции багри. Сиво, класическо червено и вечното черно са едни от най-предпочитаните от клиентите, понеже лесно се съчетават и не са претенциозни, коментират продавачи.

Къса спортна рокля и летни потничета се продават за символичните 5,90 лв. При аксесоарите също има много изгодни предложения. Шапка или шал излизат за 5-6 лв., а чанти могат да се намерят и за десетачка.

1+1+1=2

В разгара на разпродажбите на зимните ботуши и боти някои марки смъкнаха цените за модел до 30-35 лв. Една от най-добрите оферти по магазините е 3 бройки на цената на 2. Това важи за обувките в ликвидация, които така или иначе са намалени, а така стават още по-евтини и могат да ви излязат около двайсетачка. Друга промоция, която пълни магазините е при покупка на два чифта вторият получава бонус 50% отстъпка върху вече обявеното намаление.

2013: Класика в черно и бяло, дантела и кожено яке

Това са топ тенденциите на идващата пролет, коментират модни спецове. Вечното съчетание черно и бяло отново си проправи път до модните подиуми и се очертава като абсолютният хит на топлите месеци. Стилисти съветват и смело да експериментираме и с цвят слонова кост, бежово, синьо и червено. Коженото яке също даде сериозна заявка за място в пролетния гардероб. Няма как да сбъркате, ако се доверите на дантелата, свободните кройки и цветни панталони.

Обувките: Квадратен нисък ток или прозрачни

В следващите месеци ще властва квадратният нисък ток, прогнозират модните спецове. Прозрачните обувки и класическият висок ток, но в цвят на благороден метал също се открояват в колекциите на известните дизайнери. Няма да сгрешите и ако заложите на модел с принтове, ярки цветове или декориран с много пайети.