Адел бяга от миризливия Лондон

Мести се в слънчева Калифорния

Бляскавият Лос Анджелис ще стане още по-ярък съвсем скоро.

Сочната клюка на деня е, че богинята на песента Адел може ще се премести за постоянно в Калифорния. Информация от Острова твърди, че изпълнителката на "Skyfall" се мести в "лъскавият Ла Ла Ленд".

Горчивата новина за бягството на Адел от Обединеното кралство идва чрез Дейли Мирър, които несъмнено се чувстват леко изоставени от решението на мама Адел.

Според изданието, вокалната „електроцентрала” е на лов за собствен дом в меката на киното и шоубизнеса, в който да приюти бебето си Анджело и приятеля си Саймън Конецки.

"Адел разбира много добре ползите от отглеждането на дете в САЩ", съобщава източник пред таблоида. "Могат да излизат навън, наслаждавайки се на времето и да се радват на живота извън светлината на прожекторите."

Очевидно британските колеги Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд са убедили клана Адел да се преместят на по-приветливата и слънчева земя отвъд Океана.

"Роби и Айда казаха на Адел, че тя ще бъде в състояние да има достатъчно пространство, за да не се чувства като в капан", добавя източника.

В материала се напомня, че в записаната от Ел Ей реч за получаване на награда БРИТ тя увери феновете си: „Няма да живея тук постоянно, скоро ще се прибера у дома.”

Предполагам, че гласовитата певица е променила решението си в крайна сметка.

Дано британците не намразят и американците толкова много, колкото нас българите...