Мишел Обама украси корицата на "Вог"

Мартенското издание на модната библия със сигурност ще бъде хит в САЩ

Първата дама Мишел Обама се появява на корицата на предстоящия брой на списание „Вог”.

Там тя ще покаже сияеща усмивка, стройна фигура и отношението си към безсмислиците. Първата дама блести от корицата на модната библия, облечена в тъмно синя рокля без ръкави.

За своите 49 години Мишел е в перфектна форма и може да сложи в малкото джобче на роклята си доста момичета.

В сравнение с първата си поява на гланцираните страници през 2009 г., позата и излъчването й са доста по-отворени и приятелски.

В придружаващата фотосесията статия тя признава, че основната й цел е щастието на семейството й.

"Първото и най-важно нещо е да се уверим, че семейството ни е заедно. Знаете, имаме малки деца, те израстват всеки ден ", казва тя.

"Но мисля, че и двамата бяхме доста ясни, когато казахме:" Нашият приоритет № 1 е да се уверим, че семейството ни е цяло."

Въпреки натиска и ограниченията, които идват с това да си публичен спътник на президента и дори негов „гръбнак” на моменти, тя намира време за израстването на дъщерите си Малия на 14 и Саша на 11, което е колосална задача сама по себе си.

"Стреса и натиска от тази работа са толкова истински, че когато имам време, искам да дам допълнително енергия на тези мои деца", казва тя.

Президентът пък добавя: "Както се пошегувах по време на пресконференция, че сега те искат по-малко време да са с нас, кой знае? Може би ще се видим по клубовете".

Оставяме на татко (и неговите тайни служби) да държат под орлово око подрастващите момичета ...

Новият брой на американския „Вог” с участието на Мишел Обама излиза на 26 март.