Мъжете риби и жените близнаци са най-шавливи

Представителите на тези зодии изневеряват най-много

Ако вярвате на хороскопи и зодиакални знаци и търсите партньор трябва да внимавате с избора си. Всяка дама, която е набелязала своята романтична и сексуална "жертва", трябва да провери дали не е Риби. Оказва се, че мъжете от тази зодия най-често кръшкат. Това сочи проверката на сайта AshleyMadison.com.

Естествено, експертите са установили и кои жени са най-шавливи. С най-много извънбрачни връзки се отличават представителките на Близнаци.

"Не съм изненадан, че рибите оглавяват класацията, защото те са господарите на въображението и фантазията. Те се измъчват, когато любопитството им остава незадоволено", заяви астро-сексологът Кики.

Ако мъжът е скорпион, жените няма от какво да се притесняват. Жените везни пък са най-верните представителки на нежния пол.

"Везните са господарите на отдадеността и партньорството. Колкото до скорпионите, те се влюбват страстно и рядко кръшкат във връзки с ниска интензивност, така че ако очите им започнат да шарят, обикновено прекратяват връзката", обяснява астро-сексологът.

"Връзката между зодиакалните знаци и склонността към изневери е интересна и изследвайки данните, трудно можем да не се съгласим, че рождената дата на човека има отношение с предразположението към изневяра. Фактът, че мъжете риби оглавяват класацията със значителна преднина трябва да послужи като предупреждение за жените навсякъде", заяви създателят и генерален директор на сайта AshleyMadison.com Ноел Бидерман.