Хронология на ужасите или влакчето на Линдзи Лоън

Ли Ло ще се лекува в клиника отново, разпореди съдът

В понеделник, Ли Ло, както галено жълтата преса я нарича, беше осъдена на 90 дни "лечение под ключ" и 30 дни общественополезен труд, след като се съгласи на споразумение със съда.

Звездата беше съдена за нарушаване на пробацията си и лъжа пред полицията за ПТП с нейно участие.

Дали това ще й помогне, едва ли, след като толкова пъти тя се проваля в „лечението” от алкохолизъм и наркомания.

Сега нека да видим всички предишни пребивавания в клиника, които не помогнаха на тази падаща звезда...

17Януари 2007: Линдзи самостоятелно се настани в рехабилитационния център „Страната на чудесата”. Когато все още й беше забавно да се забърква в неприятности.

26 Май  2007: драмата „Управление на МПС в нетрезво състояние”... Линдзи получава нов аксесоар: гривна за трезвеност.

23 Август 2007: След като бе арестувана след като шофира пияна и притежава кокаин, на Линдзи е разпоредено да присъства на образувателна програма за проблемите с алкохола. Скоро след това тя влиза в център за лечение „Сирк Лъдж”.

5 Октомври  2007: Линдзи е освободена от „Сирк Лъдж”.

24 май 2010: Линдзи получава друга алкохолна гривна и й е разпоредено да посещава още класове за повишаване на осведомеността за последиците от алкохола. Също така ще бъде проверявана ежеседмично с тестове за наркотици.

6 Юли 2010: Заради нарушение на пробацията съдът разпореди Линдзи да лежи 90 дни в клиниката за лечение на пристрастени ...

2 Август  2010: Линдзи влезе в клиника, за да се избегне допълнително наказание в затвора. Очаква се  да остане там в продължение на 90 дни.

24 август 2010 г.: Изненада, изненада, Линдзи излиза по-рано, излежала е само 23 дни от споразумението. Тогава нейният адвокат заяви: "лекуващите лекари в Калифорнийския университет в Лос Анджелис смятат, че е направила всичко, което се изисква от нея" Да ..., ама не се получава.

24 Септември  2010: Линдзи се провали на тест за наркотици. Да се смея ли, да плача ли... Обратно към клиниката Бети Форд за още три месеца!

1 Ноември 2011: Старлетката получава зашеметяваща сметка за 150 000 долара от Бети Форд. ПЕТА предлагат да я платят, ако тя се съгласи да стане веган.

22 Февруари  2012: Оказва се, че Линдзи е направила завой към по-добро. Заради доброто си поведение, съдията разпорежда домашен надзор. Но уви, било е грешка.

В крайна сметка всяка Холивудска история има щастлив край, а  това означава, че завършва в клиника за рехабилитация.

Драмата на Линдзи Лоън най-накрая стигна до своя край, което за нея означава, че на основание съдебна сделка, тя ще прекара 90 дни под ключ в клиника, ще положи 30 дни общественополезен труд и ще изкара още 180 дни психиатрична терапия.

Линдзи седеше в съда, слушаше съдията докато чете присъдата си, и изглеждаше като зомби.

"Докато не минат всички дни, не можете да напускате, трябва да нощувате в клиниката в продължение на 90 дни", разпореди съдията в съда.

Тя все още може да обмисли за да разберете колко е виновна, но за сега, 3 месеца в клиника е най-лесното решение. Рехабилитационните центрове за знаменитости са като ваканция, която не могат да прекъсват, по същество.

Тя също така ще положи 30 дни общественополезен труд, така че очаквайте да видите тълпящи се папараци около моргата в близко бъдеще.

Друг коментар от съдията: "не шофирайте."

Колкото и сериозно да звучи, не мога да помогна, но се смея.

В същото време, Линдзи все още настоява, че е невинна, въпреки че сключи сделка в съда. Само часове преди това в частен самолет, тя заяви пред всички, че смята, че ще  се отърве.

Ако се вземе предвид сделката в съда явно се е отървала, санаториум и малко работа в моргата? На Линдзи все й се разминава...