Какъв сутиен побира "бомбите" на София Вергара

Булевард

21-03-2013, 08:38

Снимка:

Vouge

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

София Вергара иска бебе от сурогатна майка

Натуралните красоти на актрисата изискват "специални" кройки

София Вергара е жената мечта на всеки мъж.

Тя е на 40 и е по-гореща от Мила Кунис, Тейлър Суйфт и Риана взети заедно и това се дължи на тънка талияq тип Кейт Мос и потресаващо огромни гърди.

Колко огромни? Да бъдем по-точни?

Извинете нашата перверзност и разберете нейния размер сутиен по-долу.

София Вергара е размер 32F. F размер сутиен идва след всички D'S, и DD и други повторения на сутиени D!

От къде знаем това?  София се „разприказва” по време на работен интервю обяд за списание Vogue в Бевърли Хилс.

Представям си как е поръчала: "Ще искам зелева салата с гарнитура, о, аз нося сутиен размер 32F, дресинг с мед и горчица..."

София се оплаква, че тъй като вече не е на 25 по време на проби, когато избира рокля за сезона на наградите, трябва да мине през интензивно шивашко прекрояване заради сладострастните си размери.

"Искам да кажа, нормално момиче просто ще сложи роклята и ще си тръгне. На мен ми трябва истинска оръжейна. Моите рокли са като произведение на изкуството отвътре, защото, знаете ли, аз съм 40-годишна, родих, и съм с цици 32F. И все още те са истински. Когато са фалшиви, сваляте сутиена и те все още са там, перфектно! При мен - не, така че аз трябва да ги повдигам! Трябва да изградя роклите до тук, така че сутиена - Ах, това е цяло, дер-уф-чача".

Не знам какво е "Дер-уф-чача" но, така или иначе, София Вергара току-що призна, че  роклите й трябва да са съобразени, така че да са като подемник за цици. Просто супер нормален разговор по обяд, нищо необичайно, нали.

Освен това тя се шегува: "Има много дизайнери, чийто рокли дори не могат да ми ги поберат. Всички рокли, които нося на червения килим, трябва да изградя отвътре ... харча повече пари за прекрояване и тунинговане на дрехи, отколкото за самите дрехи".