Бионсе свалила 30 кг с кърмене и... пица

Певицата разкри рецептата как е влязла във форма

Когато една жена свали килограми след бременост не е някаква новина. Но когато това го стори Бионсе - това вече е рецепта.

Поп дивата разкри своята тайна как е премахнала 29 килограма след раждането.

Само за няколко месеца изпълнителката успяла да върне старата си фигура и то без много усилия. За отслабването й помогнало най-много кърменето, благодарение на което свалила 15 килограма. Според звездата кърменето на детето е полезно както за него, така и за майката, която отслабва по този начин.

Това обаче била само първата стъпка за свалянето на килограмите. Помогнал й и един продукт... пица. Всички почитатели на италианската кухня ще се стреснат от това, отхвърляйки възможността от тестеното изделие да се отслабва.

Но Бионсе, която е маниачка на тема италиански вкусотии споделила, че преди била много пристрастена към пицата. След раждането намалила консумацията й до само веднъж в седмицата, което й помогнало да загуби много от теглото си. И накрая фитнесът, който е хоби за изпълнителката.

Мечтата на певицата е да постигне тяло като в клипа на песента Crazy In Love, но все пак тогава е била само на 20 години.