Пловдив вече има Принц и Принцеса! (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

23-03-2013, 12:54

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Принцесата на Plovdivutre - руса, чаровна и 4-годишна (СНИМКИ)

Най-талантливите и красиви деца ще ни представят на националния конкурс

Пловдив има своите Принц и Принцеса! Те бяха избрани вчера на конкурс във Военния клуб.

Победителите ще имат възможността да представят града ни на националния конкурс “Принц и Принцеса на България”, който ще се проведе в началото на месец юни тази година в Боровец.

Малчуганите преминаха през три кръга, за да грабнат дългоочаквания приз. В първата част всички деца дефилираха в ежедневно облекло. Още в самото начало някои от тях привлякоха вниманието на журито с непринуденото си излъчване. Втората част бе за талантите на сладурите. Всяко едно от децата показа най-доброто, на което е способно. Някои се отличиха с невероятна артистичност, други танцуваха спортни и народни  танци, хип-хоп, а трети рецитираха стихове и пееха песни. В третия тур гостите се потопиха в една необикновена приказка, заради прекрасните тоалети на сладурите, които наистина приличаха на принцове и принцеси.

Седемчленното жури, което бе съставено от представители на фирмите и спонсорите, които направиха този конкурс възможен в Пловдив, бяха максимално затрудненени при избора на първите места.

Децата бяха разделени в четири възрастови групи, в които от всяка бяха избрани по един победител. Спонсорите също направиха своя избор за Принц или Принцеса. Почти всяко едно дете се окичи с корона, заради допълните призове за чар, фотогеничност, усмивка, фотогеничност, елегантност и др.

От всички групи бяха избрани и Принц и Принцеса супер гран при, които се отличиха с огромен талант и изключително излъчване.Победителите:

Принц на Пловдив – Гранд При – Рангел Петров

Принц на Пловдив – Гранд При – Павел Максимов

Принц на Пловдив – Гранд При – Димитър Черпелийски

Принцеса на Пловдив – Гранд При – Дария Цачева

Принцеса на Пловдив – Гранд При – Кристина Тошева

Принцеса на Пловдив – Гранд При – Джулия Чолакова

Принцеса на Пловдив – Гранд При – Елена Вълева

Принц на Пловдив – Супер Гранд При – Джан Микеле Антонио Ратта

Принцеса на Пловдив – Супер Гранд При – Дияна Чолакова