Принцесата на Plovdivutre - руса, чаровна и 4-годишна (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

23-03-2013, 13:07

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдив вече има Принц и Принцеса! (СНИМКИ)

Със зелена рокля от дантела, цвете в косите и усмивка до уши Йоана Петрова пленява всеки поглед

С неустоим чар и артистичност малката Йоана Петрова очарова по-голямата част от журито на конкурса “Принц и Принцеса на Пловдив 2013” вчера във Военния клуб. Още с първата си поява на сцената русото момиченце грабна погледите в залата. Детската й усмивка ме плени веднага и за по-малко от 5 минути направих своя избор за лице на Plovdivutre.bg.

Нашата малка принцеса е едва на 4, но би вкарала в малкия си джоб всеки, който й се противопостави. Вчера тя показа талант в пеенето, а дългата зелена рокля и цветето в русите й коси затвърди избора ми за Принцеса на Plovdivutre.

Родителите й – Лалка и Иван, бяха изключително горди с малкото си съкровище.

Прекрасният тоалет на малката е специално шит за представянето й от майка й, която е дизайнер и има ателие в града. Баща й бе толкова щастлив, че непрестанно снимаше сладката принцеса, за да запечата всеки миг от преживяното.

Лалка каза, че Йоана е била твърдо решена вчера да се представи с гръцка песен, защото обича музиката на съседите. Но била против и едва накарала детето да смени избора си с някоя детска песничка. Малката е едно будно дете, което не се оставя лесно да я командват. Обича да танцува и винаги иска да има някой около нея.

Вчера нашата Принцеса се окичи с най-много ленти. Освен лице на Plovdivutre тя грабна приза на “Военен клуб Пловдив”, специална награда за “Чар” и бе коронясана за  “Принцеса на Пловдив 2013”. Борбата в нейната възрастова група бе най-ожесточена и изборът на журито бе най-труден.

Йоана не веднъж се е явявала на детски конкурси и е пленявала всички с дивия си чар.

Миналата година е спечелила първо място в телевизионното предаване “Кой е по-по-най”.

Стискаме палци малката принцеса да представи подобаващо Пловдив на националния конкурс “Принц и Принцеса на България 2013”.