Професия двойничка на Кейт

Двойничка на Кейт Мидълтън печели по 650 паунда дневно

Двойничка на Кейт Мидълтън е работила като сервитьорка, но е напуснала и сега изкарва прехраната си, като копира външния вид на херцогинята на Кеймбридж.

Хайди Игън е решена да бъде най-доброто копие на съпругата на принц Уилям, но ролята станала прекалено трудна, след като Кейт забременяла. Въпреки това, Хайди, която е майка на две деца, не се осмелила на крайности и отказала да забременее отново. Вместо това инвестира в "изкуствени протези", с които копира закръгленото коремче на херцогинята.

Бившата сервитьорка печели по 650 паунда на ден като неин двойник чрез различни публични и медийни изяви. 32-годишната британка признава, че хвърля доста усилия да имитира не само дрехите, но и маниерите и позите на Мидълтън. Но изглежда се справя добре, тъй като хората постоянно я припознават като истинската Кейт. Много от доходите си тя дава за гардероба си, включително, за да притежава копие на синята рокля, която Кейт носеше на годежа си с Уилям.

Задачата й все още не е станала толкова трудна, тъй като херцогинята, бременна в 5-тия месец, се опитва да прикрие оформеното си коремче. Макар и във все по-напредваща бременност тя още не носи широки дрехи, подходящи за дамите в нейното положение.