Кейт Мидълтън не може да понася новата на принц Хари

Херцогинята се надява Хари да се събере със сестра й Пипа

Принц Хари има нова приятелка, 24-годишният модел от хайлайфа, златотърсачка и танцьорка Кресида Бонас, която Кейт Мидълтън не може да я понася.

Ето и предисторията на тази гореща клюка:

Навремето, когато Кейт Мидълтън беше просто момиче от колежа и ту беше гадже на принца, ту не беше, голямата сестра на Кресида, Изабела Калтроп безпощадно е преследвала принц Уилям.

За това сега Кейт не може да понася цялото им семейство.

Освен това се знае как всеки (включително и сестра й) иска Пипа Мидълтън и принц Хари да се съберат. Явно двамата млади имат много закачливи отношения и Кресида, не може да преживее този факт.

Кресида е предупредила Хари да спре да говори с Пипа и Кейт.

„Кейт беше наистина разстроена, когато научи, че Крес се опитва да контролира с кого  говори Хари", казва източник пред списание „Now" и допълва „Тя каза на Уил да поговори с Хари".

Очевидно Кейт е много загрижена за Хари и не иска да го види, използван от кралска преследвачка и развратна приятелка като Кресида.

Предполагам, че би се радвала много повече да скрепи дружбата между двете семейства събирайки сестра си и девера си Хари.

Невероятно, това е като сапунен сериал. Обожавам клюките за кралските особи и омразата помежду им, защото всичко, което някога виждам от техния живот е как обикалят улиците  на кралството си обути в ортопедични токчета махащи щедро с ръка на поданиците си.