Подземният паркинг може да се превърне в черна дупка като ГУМ-а

След псувни и гневни излиблици НФСБ и СЕК пак скочиха на Маджарова

Заради атаките на представителите на опозицията в местния прламент като НФСБ и СЕК подземният паркинг на площад "Св. св. Кирил и Методий" може да си остане като незапълнена кална дупка, подобна на тази с ГУМ-а в центъра на града. Това стана ясно след поредният грозен скандал разиграл се на второто "издание" на 21-тпо заседание на общинския съвет в Бургас.

Заплахи за смърт на деца, заради разпадащите се постройки около изграждащият се в момента паркинг, обидни квалификации по адрес на съветници от ГЕРБ и дори псувни прозвучаха в залата от двете опозиционни групи. 

Валентин Касабов, заедно с колегата си Ангел Божидаров и Георги Манев от СЕК още веднъж скочиха срещу мнозинството и срещу общината, заради рушащия се храм "Св. Св. Кирил и Методий" с настояване за прекратяване на концесията на фирмата. Те нападнаха гербаджии и кмета на града за това, че за последиците от строителните дейности не се вземат мерки. 

"Това поведение е непристойно, а обвиненията са несериозни, защото вече има договор с фирмата, която ще поеме възстановителните дейности по храма. Сега ни се предлага цялата процедура да бъде вкарана в съда. Ако това се случи делата ще продължат поне 10 години. От всички ваши решения това е възможно най-лошото. Ще се спрат строителните работи и така това място ще остане като ГУМ-а, който от толкова години, заради дела грози Бургас", обясни на изнервените общински съветници от НФСБ председателката на ОбС - Снежина Маджарова.

Изказването й обаче стана причина за пореден път националисти да подновят своите искания за оставката й.