Скалата в схема за отвличания

Бургас Лайф

29-03-2013, 06:00

Снимка:

Форум филм България

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зли извънземни и роботи убийци унищожават Земята

Зомби апокалипсис връхлита Земята през лятото

Американският актьор ще показва мускули в новият филм на Майкъл Бей "Кръв и пот", който ще се завърти у нас на 3 май

Холивудските звезди Дуейн "Скалата" Джонсан, Антъни Маки и Марк Уолбърг влизат в схема за отвличания, която гарантира бързо забогатяване при нулев риск в ленатата "Кръв и пот". Филмът е базиран върху истинската история на трима лични треньори в слънчевия Маями през 90-те години. Събитията предизвикват голям обществен скандал, провокирал известния режисьор Майкъл Бей да пресъздаде историята в проекта си. 

Преследвайки американската мечта, управителят на фитнес Даниел Луго (Марк Уолбърг) убеждава Пол Дойл (Дуейн Джонсън) и Ейдриан Дорбол (Антъни Маки) да се включат в измислена от него схема за отвличания. Тримата успяват да се замесят в криминално начинание, което ужасно много се обърква и праща по петите им половин Маями. По-късно момчетата стават известни като „Бандата от Sun Gym”

В проекта се включват още Тони Шалуб (ТВ Сериала „Монк“) в ролята на богаташа и жертва на бодибилдърите Виктор Кершоу и Ед Харис („Красив ум“) в ролята на Ед дьо Боа, трето поколение специалист в сферата на личната сигурност и охрана. По покана на Майкъл Бей в продукцията влиза и израелският топ модел Бар Пали, която се превъплъщава в ролята на измисления персонаж Сабина Петреску. 

Официалната премиера на филма "Кръв и пот" в България е на 3 май 2013 г.