Сухия: Съдията трябваше да си тръгне с мен

Явно Ботев обърка сметките на изпадащите, искат да изпаднем, изригна треньорът на врачани

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков не може да се намери място от яд след съдийските решения в ущърб на клуба в мача с ЦСКА. "Бесен съм още! за първи път ме гонят от мач за толкова години като треньор. Бях изгонен правилно, но и съдията трябваше да си тръгне с мен", коментира Сухия на паузата в мача.

"През първия полусезон имаше доста съдийски грешки в домакинските ни мачове, коментира Здравков. - Отдадох го на това, че е спорт - греши се. Сега през втория полусезон какво става? Само в мача с Литекс в Ловеч и срещу Берое не губим заради грешки от съдийско естество. Това тук е рецидив! Така този съдия ще реши мача. Всъщност може и да не го реши, защото Ботев е много борбен отбор.

Да дойдат и да кажат на нас, на публиката във Враца, че Ботев пречи и искат да изпаднем, изригна треньорът. Явно объркахме сметките на изпадащите отбори. Хората тук не искат титли и купи, амъжка игра и момчетата им я дават. Не може да постъпва така съдията. Ако бе изгонил Костадин Стоянов и ЦСКА останат с 10 души, не съм убеден, че те могат да вземат точка тук", завърши Здравков.