Като лъжа и обида определиха от ГЕРБ - Стара Загора обещанията на Станишев

Новините

16-04-2013, 19:57

Снимка:

starozagorskinovini.com

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Стара Загора

Пламен Йорданов: Станишев застрашава интересите на региона ни

Като обида към интелигентността на хората в Стара Загора и региона определиха от ГЕРБ обещанията на Сергей Станишев за нови 250 хиляди работни места. Според тях това че Станишев е водач на листа в Стара Загора е признание за важността на града и региона.

"Не е добре обаче, че ръководителят на БСП и лидер на европейските социалисти е неподготвен да разговаря със старозагорци", заяви Пламен Йорданов, председател на комисията по "Бюджет и финанси" в Общински съвет - Стара Загора и кандидат за народен представител от ГЕРБ.

"БСП само преди 2 месеца излъга грубо, че проектът АЕЦ "Белене" ще отвори нови 60 хиляди работни места. Сега преди изборите лъжата на Станишев скочи повече от четири пъти. Станаха 250 хиляди. Наложи се номинираният от него за евентуален премиер Пламен Орешарски да замазва обещанията на Станишев", добави той.

Според  Пламен Йорданов с АЕЦ "Белене" Сергей Станишев иска да затвори български работни места и български енергийни предприятия в старозагорския регион, за да отвори бизнес за чужди енергийни интереси.