ГЕРБ ще пребори престъпността, зарече се Цветанов

Новата тройна коалиция била - БСП, ДПС, АТАКА, донякъде и Кунева

"Успяхме да се преборим с организираната престъпност", похвали се заместник-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов. Това стана на предизборен митинг в Свищов. Там той представи листата с кандидат-депутати на ГЕРБ.

"Високите оценки, които се дават за България от евроатлантическите партньори и високите оценки, които се дават от гражданите, показват на останалите политически партии кой е основният им опонент. ГЕРБ ще продължи борбата срещу тежката организирана престъпност", каза Цветанов.

Макар че е водач на листата на ГЕРБ в Свищов, заместник-председателя на партията прикани жителите на града да разчитат на бизнесмена Георги Марков, който е на четвърто място в листата. 

"Той ще бъде винаги на разположение и на него ще можете да разчитате", заяви Цветанов пред хилядите хора, събрали се пред сградата на общината.

По думите на Цветан Цветанов новата тройна коалиция е съставена от "БСП, ДПС, АТАКА и донякъде Кунева".

Според него, обаче: "ГЕРБ е много по-силна от тях, от всички тях заедно".

"Когато получим подкрепата на българските граждани, ние ще бъдем искрени спрямо тях. Ще положим максимални усилия да спечелим тези избори и да оправдаем очакванията", заяви още Цветан Цветанов.