Сестрата на Борисов: Много хора го предадоха

Общество

21-04-2013, 11:04

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сестрата на Бойко: Преосмислих живота си след тумора!

Д-р Иванова твърди, че брат й не е взел една стотинка от политиката

За него властта никога не е била самоцел. Просто съдба е да върви във възходяща линия. Доказа го и с оставката си.

Това заяви пред Нова телевизия д-р Красимира Иванова, сестра на експремиера Бойко Борисов.

Д-р Иванова разкри, че често го е съветвала да не се предоверява на хората. Тя не съди брат си за нищо. Борисов й казвал: гледай си бебетата и здравето, не ти трябва да знаеш какво се случва. Кака му обаче предчувствувала, че ще стане нещо лошо.

Според нея, струпването на тъмни облаци около брат й и нажежената атмосфера вещаели това.

"Най-голямата грешка на брат ми беше предоверяването. Това прехвърчане на калинки беше подло към него. Но правилно го обвиняваха за тях, защото той допусна тези калинки. А това вече е плод на негово предоверяване към определени хора", каза д-р Иванова.

Тя е категорична, че много хора са предали Борисов и уточни, че той не е мислел за предателството, а да не се провалят започнатите проекти.

Мълчанието на бившия премиер след падането му от власт било нормално, според сестра му. "Имаше време, когато го обвиняваха, че с всяко включване на телевизора той се появява. Нека да видим как е сега като го няма там! Аз не виждам голяма загуба от това, че той не стои на телевизора", заяви тя.

На въпрос дали хипертоничната криза на Борисов след оставката не е спектакъл д-р Иванова отговори, че пожелава такъв спектакъл на хората, които твърдят това.

Тя разкри, че вчера се е чула с брат си и сега той е добре.

След успешното лечение на тумора си д-р Иванова се грижи за още повече бебета в Неонатологично отделение, на което е шеф, за да докаже, че и българската медицина е добра.

Преживях много трудни моменти, но не съм тръгнала да се паля, коментира тя самозапалванията в България. Самоубийството е психична диагноза. На никого не му е лесно, включително и на моето семейство. Аз научих за 1 час за тежката ми диагноза. Веднага се оперирах и продължавам да се боря, поясни тя.

Каката на Бойко Борисов разкри също, че няма сметка в банка. За брат си каза, че не е беден, но "не е откраднал и една стотинка". Тя си пожела за Великден да е с него.