Икебаната - героят на "Къртицата" (СНИМКИ)

Отличникът на шоуто спаси "Десантът на Къртицата"

Деян Неделчев, по прякор "Икебаната" (заради едноименната си песен), е най-изпълнителният и старателен състезател в шоуто на ТВ7.

Въпреки че е в играта от квотата на известните, което автоматично навежда на мисълта, че вече си е договорил хонорара за участие, музикантът не е провалил нито една мисия на групата и старателно и експедитивно участва във всички битки и предизвикателства.

Всеотдайният певец се хвърли в облаците по време на мисията "Десантът на Къртицата" и така спаси поредната битка на групата.

В предизвикателството участниците трябваше да се изправят пред страха си от височини и да скочат с парашут от 3500 м.

Разделени на отбори от по трима души, всички 14 членове на групата, без Жени Калканджиева, която е тежко контузена, взеха участие в изпитанието. За да бъде то успешно, трябваше да скочат поне 12 заселници. Така, право да се откажат имаха само двама души.

От него се възползваха манекенката Кристина Несторова, която получи пристъп на паника в самолета и певицата Емануела, която отказа да участва, защото редът й за скачане беше сменен в последния момент.

Групата прие негативно отказа на фолк коконата, която всъщност е скачала с парашут и преди.

Героите в това изпитание бяха Рут Колева и Кирил Ефремов, които успяха да преодолеят най-големия си страх.

Деян Икебаната обаче беше последен, с което трябва да се отчете, че именно той спаси мисията и донесе пари в касата на групата.

Предизвикателството бе обявено за успешно и 8 хил. лв. влязоха в общия бюджет, който вече е 54 500 лв.

На мястото на Емануела реши да скочи водещият Андрей, но за негов лош късмет самолетът не запали и полетът беше отменен.