Орманджиев пред SL: В ЦСКА май не ги вълнува, че Левски би

Спорт

28-04-2013, 13:42

Автор:

Ангел Домусчиев

Всичко от Автора

Само Майкъла си върши работата на "Армията", каза бившият шеф на клуба

Бившият директор на ЦСКА Стефан Орманджиев никак не е впечатлен от вечното дерби с Левски. Според него се е получил нов слаб мач между "червени" и "сини". Орманджиев коментира двубоя пред Sportline.bg и случващото се в ЦСКА като цяло.

"Стана зрелище, но на пръв поглед. Ако погледнем като специалисти на дербито, ясно е, че имаше много брак в действията на футболистите и лошо качество на играта. Бяха разхвърляни на терена, отвориха се доста пространства пред двете врати. Просто тези Левски и ЦСКА нямат европейска класа. Ако го нямаше този брак в завършващата фаза, резултатът можеше да е 4:3, не 2:1. Голямо безсилие от страна на състезателите. Победният гол за Левски пък бе вкаран от най-слабия им футболист Силва, който цял мач нищо не игра. Но така е при нападателите - важното е да си на точното място в точното време за секунди, дори нищо да не си показал. Получи се мач като в махалата - много положения, никаква тактика. Но пак по-добре от блудкаво 0:0", каза Орманджиев.

"Нямаше по-добър отбор, бе въпрос да уцелиш вратата. Марсиньо още 100 000 години няма да повтори това си попадение срещу Левски. И двата ни гранда са слаби, много слаби. А в ЦСКА май хич не ги вълнува, че са загубили дербито. Гледам, че вече правят нова селекция, говорят за попълнения. Левски те бие, животът си тече. Явно е така на "Армията". Много директори в ЦСКА, страшна работа. Само Георги Илиев си върши работата. Той бе взет да оправи стадиона и го стори. Аз съм си приятел с Жоро, нямам проблеми с него, всичко е ОК. Голям цесекар е и го казвам, защото го мисля. Съдийската тройка на дербито се справи перфектно, бяха незабележими на терена", добави бившият международен рефер.