Гриша Ганчев показа среден пръст на Анти-Бойковистите

Мисия София

30-04-2013, 10:32

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Камата категоричен: Политиката не е за мен!

Ловешкият богаташ помолил Стоичков да спре да играе по гайдата на Емо Фаса

Ловешкият олигарх Гриша Ганчев е отхвърлил предложението да стане част от проекта на екс депутата Емил Димитров за тотално омаскаряване на Бойко Борисов.

Емо Фаса бил всяка седмица в града край Покрития мост да увещава собственика на Литекс да се включи в бизнес формированието му.

Неговата основна цел е да се мятат компромати насам-натам срещу Борисов и обкръжението му, за да дойде на власт партия или коалиция, прокарващи чужди интереси в България.

Точно като разбрал последното, Ганчев отказал деликатно да се включи в начинанието на Фаса. Не помогнал и разговора с петролен бос, за който се предполага, че е зад Димитров.

Нещо повече, Ганчев официално предупредил Христо Стоичков да спре да играе по гайдата на неговия авер Емил Димитров. Ицо киснел непрекъснато в ловното стопанство на Фаса, където се изживявал като част от революционния отряд, борещ правителството.

Отношенията между Ганчев и Камата се обтегнали още, когато Ицо прие предложението да стане част на някакво студентско сдружение. При организирането му Фаса плати наема на залата, както и докарването на масовици на събитието от по на 50-60 години.

Ако Ицо продължи да си вре носа в Етрополската завера, най-вероятно ще бъде наритан от Ганчев през лятото, още повече, че в последните кръгове неговият Литекс загуби шанс за евротурнирите. В Ловното стопанство на Емо Фаса са били забелязвани още алкохолният бос Миньо Стайков, както и конкурентен на Ганчев захарен бос, а така също и петролен лидер.

 

ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте тук каква гола социалистка трябва на Станишев