И бизнесмени помагат на Венци да проходи

Мисия Пловдив

04-05-2013, 09:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Петя Раева събра предприемачи на благотворителен коктейл

Благотворителен коктейл в хотел "Феймъс Хаус" организира водачът в листата на ДПС - Петя Раева, с помощта на женската организация на партията. Акцията е в помощ на малкия Венцислав Головолов, който е покосен от тежката диагноза Хидроцефална интерна.

Вече му е правена една операция, но е нужна и втора, за да има шанс да проходи. Парите, които се събират ще отидат за скъпите медицински консумативи, обяви Раева. Тя сподели, че хората от малкия и среден бизнес винаги са откликвали на благородни каузи. Сега, ако трябва ще пея, но отново ще успеем. Зная, че в последните години вие получихте много удари и никаква подкрепа, сега знам, че ще направите разумния избор, сподели Раева пред гостите.

По време на коктейла предприемачите дадоха и своя принос за сбъдването на една мечта - Венци да проходи. Вторият в листата Бранимир Иванов пък подчерта уникалността на партията, в която са събрани българи, турци, роми, арменци и др. Сега ние празнуваме с вас, а когато дойде Байряма вие празнувате с нас. Това е уникалното на Пловдив и партията, заяви общинският съветник.