Само час остава до великденската "Талантлиада"

Животът

05-05-2013, 11:13

Снимка:

Организаторите на проявата

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Талантлиада събира малки, големи и още по-големи на великденската си сцена

Възкресяваме пловдивските таланти от 12, 30 на сцената пред общината

“Да възкресим талантите на Пловдив” – това е мотото на празничното великденско издание “Талантлиада”, което ще се състои на общинската сцена на днешния Великден от 12.30 часа. Plovdivutre.bg е медиен партньор на позитивното и весело събитие.

Екипът, начело с водещата Ася Антонова, добре позната от телевизионното предаване “Ася в страната на талантите”, е поканила на сцената както любимци на публиката от телевизионния екран, така и нови дарования, които ще дебютират на талантливата сцена. По традиция ще е пъстро и много, много празнично!

Хор “Иван Спасов” ще открие великденската “Талантлиада”, след което на сцената може да се порадвате на родопския танц на най-малките възпитаници на Мария Кьосева от ансамбъл “Дилянка”. Ще пее и младата изпълнителка, с множество награди и участия в световни фестивали - Вяра Антонова от Нов Музикален Център, сладките “Пеещи Котенца”, с ръководител Невена Кючукова.

Има още една изненада – дует между учител и ученичка. Преподавателят по поп и джаз пеене Георги Симеонов ще изпълни дуетна песен с 9 годишната Ерика Адамс. И още военен, участник в международни мисии, полицай, първият треньор на Кубрат Пулев – атрактивният Любен Петров, ще изпълни любими евъргрийни.

Ще се насладим на таланта на световно известният виртуоз челист Ангел Търпов, работил с продуцентите на Мадона и Алиша Кейс. Ще гледаме и художествена гимнастика, студенти от АМТИИ, специален поздрав от Община Стамболийски към Община Плодив с изпълнение на балерините от Школата по класически балет към читалище “Н.Вапцаров”.

Великден е времето, когато светът сякаш възкръсва, възкръсва и доброто. На сцената ще се обърнем и към хора, които нямат с кого да споделят радостта от празника и за тях всяка подкрепа е важна – малки лазарки, събрали определена сума от лазаруването, ще я дарят благотворително на нуждаещи се.

По време на празничното издание за таланти, всички желаещи родители деца, баби и дядовци, съученици и приятели ще могат да се включат в Творческото ателие по рисуване, за да сътворят заедно с художничаката Карамфила Прахчарова свои великденски яйца не само с боички, но и с бонбони. Разбира се, пловдивчани и гостите на града ще могат и след събитието да се порадват на тяхната празнична изложба.

Очакваме ви, за да напишете своите прекрасни великденските послания към управата на града, към приятели и близки на огромно двуметрово яйце пред сцената, апелират организаторите.

Заедно с талантливият екип да пресътворим настроението и магията на големия християнски празник на сцената, апелират те.