Калоян на Рут взел пари за да присъства на лайфа снощи

Предложиха му седмица в базата за да се разбере с Рут

Любовника на Рут Колева Калоян, за който вече сме ви разказвали се появи изненадващо във вчерашния лайф на „Къртицата”.

22 годишното бивше гадже на певицата се държа леко арогантно и безпардонно обвинявайки „любимата” си, че е прекалила със задявките в базата.

С думите „влязла си да играеш не да се заиграваш, трябваше да си гледаш играта...” бъдещият актьор показа, че е разочарован от държанието и флиртовете на рижавата.

После младежа обвини екипа на предаването, че е накарал Рут да се целува с Любомир за да остане в шоуто. И прочете смс изпратен от певицата, който гласи „Трябваше да направя това което трябваше да направя...”.

Любо също се включи в разправията с тежки думи към Калоян наричайки го опериран от достойнство и разкри, че Калоян е поискал и следователно получил пари от продукцията за да присъства на живото предаване. Припомням, че въпреки, че беше обещал той не се появи в студиото в четвъртък и не посети певицата в петък както й каза на нея. Това разочарова Рут и тя потъна в прегръдките на Любо на Великден, а преди това вдигна пиянски скандал на продукцията.

От своя страна продуцентите предложиха на Калоян да влезе за седмица в базата и да се опита да си изясни отношенията с бившата си приятелка, но той каза, че ще даде отговор в четвъртък.

Междувременно заради загуба на битката „Оковите на Къртицата” в базата Рут и Любомир ще са завързани един за друг с въже в продължение на седмица и ще се разделят само когато ходят до тоалетната. Когато се къпят ще се изчакват отвън или пък може би ще споделят душа.