DJ Diass снима нов клип в Барселона

Във видеото към парчето Going insane певицата Diva влиза в ролята на мистичен дух

В новия си видеоклип Going insane DJ Diass преследва мистично създание, в чиято роля се превъплащава певицата Diva. Снимките на продукцията продължиха цяла седмица в Барселона под ръководството на режисьора Добри Николов.

Основната идея за сценария е на самия Diass. Във видеото той е обладан от мистичен дух, който се появава винаги, когато ди джеят си слага слушалките – за поредна доза музика.

Diva пък сменя няколко визии в Going insane - от екзотична красавица до момиче, което идва от пустинята.

Зрителите ще се насладят на една музикална туристическа разходка из най-емблематичните места в Барселона и ще усетят тайнствеността и очарованието на малките улички, където се развива основното действие.

Видеото ще покаже още парка, създаден от великия архитект Гауди, връх Montjuic, и много различни палмови паркове, които създават колорит на музикалната лента.

По време на престоя си в Барселона двамата музиканти бяха настанени в аристократичния хотел "Catalonia Atenas", който се намира в непосредствена близост до величествената творба на Antonio Gaudi – катедралата La Sagrada Famillia.

Песента Going insane беше пусната в социалните мрежи и доби голяма популярност – парчето е слушано над сто хиляди пъти само в YouTube. Очаква се след излизането на готовото видео популярността да стане в пъти повече, съобщи продуцентът на DJ Diass.