Поли Генова пуска нов клип и дебютен албум

Певицата ги представя утре в Sofia Life Club

На 15 май, сряда, в Sofia Life Club Поли Генова и Бон-Бон мюзик представят дебютния албум на изпълнителката заедно с видеоклип към новата й песен - "За нас".

 

Видеото е заснето от Зографик филм. Музиката на песента е написана от популярния композитор Магомед Алиев – Мага. Сценаристката Теодора Пиперевска е автор на текста, а режисьор на видеото е талантливият Драго Шолев.

 

Зад камерата застана Ненад Бороевич, а вокалите са в изпълнение на LaTiDa.

 

Клипът изразява и социалната ангажираност на певицата в кампанията за превенция на рака на маточната шийка. Така темата за предпазване от коварната болест премивa в музикална история за любовта, обсебването, осъзнаването на отговорността, а също и даването на свобода на любимия човек.

Интересен момент са каскадите към клипа. Те се осъществиха благодарение на шампионката Елица Ръжева,  която дори проля кръв на терен.

 

Визията на Поли за новото видео е направена със специалното съдействие на Ирена Ангелова - стилист, диазйнерката Мина Кайе за Maria Queen Maria, Стилияна Узунова – грим и коса - Десислава Гроздева за PHIBA.

 

Албумът “1,2,3” съдържа 10 песни, сред които емблематичните: "На инат", "Солени дни", "1,2,3", “Две” и "Духът е в теб" - финалната песен към мюзикъла Аладин, в който Поли играе главната женска роля.

 

Поли Генова представя новото си музикално видео и дебютен албум като част от първото в България клубно CND Vinylux парти с новите лакове за нокти Vinylux,  на които Поли е лице.

 

Специални Гости на събитието са LaTiDa, Константин Цеков (ФСБ), Voice of boys , Shosho, DelPadre, Funky Miracle и др.