Узунов: Локо чака благословия от Марешки

Спорт

17-05-2013, 09:29

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Това е краят на Магарешкия Локомотив!

"Който е обещавал пари за "Бесика", да ги дава", отсече директорът на "смърфовете"

Административният директор на Локо Пловдив Атанас Узунов призна, че няма яснота около бъдещето на "черно-белите".

"В момента нищо официално не можем да кажем. До края на седмицата предполагам, че ще имаме по-голяма яснота. Сега играем във Варна срещу Черно море, там ще проведем разговор с Марешки по същество. Ние всеки ден се чуваме с него, но не сме говорили за бъдещето на клуба. Ще обсъдим нещата и след това няма да се крием, ще обявим какво е станало", заяви бившият международен рефер за "Тема Спорт".

Той взе отношение и по строежа на трибуна "Бесика", която Марешки обеща да вдигне, нищо че се отказва от клуба.

"Проектът за трибуна "Бесика" е готов. Той обаче минава през отделните структури като ВиК и Пожарната, а след това трябва да получим и разрешение за строителство от общината. Средствата за трибуната аз лично ги нямам, който е обещал, би трябвало да плати за нея", каза още Узу­нов. Шефът на "Лаута" заяви, че и въпросът за селекцията е обвит в мъгла, пише SPORTLINE.BG.

 "Не можем нищо да решаваме за селекцията отсега, защото не сме наясно с бъдещето. Имаме някакви варианти, но в крайна сметка очакваме последната дума, последната благословия на Марешки. След това ще мислим как да продължим", завърши Наско Узунов.