Берлускони изпращал Руби с по 2000 евро на вечер

Мароканката обяви, че спяла "сама в една стая" в резиденцията на бившия италиански премиер

Мароканката Карима Ел Махруг, известна като Руби, разказа пред съда в Милано за вечерите си в Аркоре - частната резиденция на Силвио Берлускони. Тя свидетелства по дело срещу приближени до Кавалера, обвинени, че са създали мрежа от проститутки, печалбите от която отивали за бившия италиански премиер. Руби беше призована като свидетел по делото срещу трима приятели на Берлускони - агентът й Леле Мора, Емилио Феде, бивш тв водещ от телевизия Ретекуатро, собственост на Берлускони, и Никол Минети, бивша дентална хигиенистка на Кавалера и бивша общинска съветничка в Милано, съдени за склоняване на непълнолетни и пълнолетни момичета към проституция.

Руби разкри подробности за бунга бунга паритата в резиденцията на бившия премиер на Италия.
От думите на мароканката се разбра, че на бившия италиянски премиер му е доставяло удоволствие да се шегува с политическите си противници и със световни лидери. Руби разказа за "чувствените танци" на "присъстващите млади жени" с имитации на омразната на Берлускони съдийка Илда Бокасини и с такива на американския президент Барак Обама. 

Младата жена споделила още, че бившата общинска съветничка  Никол Минети обичала да прави стриптийз облечена като монахиня.
Обратно на очакванията, Руби обявила, че в Аркоре е спяла "сама в една стая". Освен това заявила, че "никога не е виждала физически контакти" между младите жени и Берлускони.

Приближените до Берлускони са обвинени за създаването на мрежа от проститутки, печалбите от които отивали за бившия италиански премиер.

Красивата мароканка е в центъра и на още един съдебния процес срещу Ил Кавалере. По втория процес той е съден, че е плащал на непълнолетната Руби за сексуални услиги, а при арестуването й през май 2010 г. е оказал натиск върху властите в Милано да я освободят.
Когато през 2009 г. Карима Ел Махруг пристигнала в Милано от Сицилия, тя мечтаела "да влезе в света на шоубизнеса". След вечери в дискотеки и срещи младото момиче влиза в контакт с агенцията на Леле Мора, на когото казва, че е на 19 години, макар че още да е била непълнолетна.
По думите на Руби нейният агент й е съобшил, че е поканена на важна вечеря. Той й изпратил и кола с шофьор, която да я отведе в Аркоре.

"Когато пристигнах, не можех да повярвам на очите си", казва мароканката за първата си вечер в резиденцията на Берлускони.

Тя описва бляскавата вечеря, на която била представена като "дъщерята на певица от бразилско-египетски произход" и като член "на семейството" на египетския президент Мубарак. Късно през нощта, когато напускала резиденцията, Руби получила от Силвио Берлускони плик с 2000-3000 евро. Така приключили и "5,6,7 други" вечери.
Въпреки че разказът на младата жена затрогна присъстващите в съдебната зала, впоследствие съда се отказа да я изслуша в рамките на делото срещу бившия италиански премиер.