Бионсе шие нова рокля при Светльо Колчагов (СНИМКИ)

Софиянецът е част от бранда Вивиан Уестуд

Майсторът на "Златният етикет" на най-известната британска дизайнерка Вивиан Уестуд сподели в социалната мрежа щастието си от факта, че ще облече една от най-ярките звезди в света Бионсе.

В профила си във Facebook той написа: "Възбуден!!! Винаги съм искал да направя рокля за Бионсе" над снимка изобилстваща от бял плат. От фотоса не се разбира точно какво ще представлява одеждата за американската дива и може би точно това е идеята.

Самият Светльо Колчагов е правил дрехи за едни от най-известните жени на планетата, сред които Мадона, Памела Андерсън, Анджелина Джоли, Ан Хатауей, Хайди Клум, Хелена Бонън Картър, Дженифър Анистън и още много други. Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) изпъкна на своята филмова сватба с разкошна булчинска рокля ушита от българина Станислав Колчагов.

Именно със същата рокля в малко по-скромен вариант (ушита от Светльо за Вивиан Уестуд) се омъжи плаймейтката Николета Лозанова за своя любим Валери Божинов.

Креативният дизайнер е обличал и друга красива българка.

За своя най-голям концерт „10 години лунен сън” поп дивата Мария Илиева се довери именно на Колчагов за сценичния си стайлинг.