100 Kила аут от "Къртицата"

Тони заподозрян от зрителите, групата яде люти чушки и пълзя сред червеи

Рапърът 100 Кила напусна шоуто, търсенето на саботьора приключи за него снощи. Гост звездата напусна шоуто завинаги, за да се посвети на професионалните си ангажименти. Той се сбогува с останалите участници в пещерата и отсега нататък ще бъде просто зрител на най-мащабното риалити, правено някога у нас.

Освен това зрителския вот избра за най-подозрителен Тони и той ще се яви на елиминационен тест в четвъртък срещу заподозрения на групата.

Тони Христов събра 16% от вота на аудиторията.

Освен това снощи участниците бяха подложени на поредната битка на живо в ефира.

Заселниците преминаха през предверието "Люти чушки", което трябваше да определи сложността на голямата битка в арената.

В купа ги очакваха тайландски люти чушки. Участниците имаха по 1 минута, за да изядат по един от свръхпикантните зеленчуци. Групата можеше да си помогне в преглъщането на чушките с чаша мляко, която обаче трябваше да стигне за всички.

Тони отказа да вземе участие в предверието, като обясни, че страда от язва от 14-годишен. Тодор компенсира отказа му и изяде две чушлета. Всички останали се справиха геройски с предизвикателството, макар и с цената на много пот и сълзи.

Така условията, при които трябва да се изпълни Голямата Битка, ще бъдат максимално облекчени.

А, в битката "Пътят на КЪРТИЦАТА" участниците трябваше да пренесат определено количество хлебарки или червеи, облечени в латексови фланелки, така че телата им да бъдат в пълен контакт с гадинките. Групата имаше за задача да премине по тежко трасе - хлъзгава, добре сапунисана платформа, над която се клатеха пясъчни торби.

Възможността да бъдат избутани от тежките чували, както и да бъдат повалени от силните водни струи и огнени препятствия, допълнително увеличи трудността на задачата. На финала ги очакваше прозрачен съд, в който те трябваше да съберат предварително обозначено количество червеи и хлебарки. 
По медицински причини в битката отказаха да се включат Жени Калканджиева, която има проблеми с прешлените и Рут Колева, която обяви, че е бременна по-рано тази вечер.

Въпреки усилията на останалите участници, те не успяха да съберат нужното количество гадинки и битката беше неуспешна. Така 12 хил. лв. преминаха в сметката на КЪРТИЦАТА. Саботьорът продължава да води убедително пред групата.