Тв водещ кръщава сина на Адел

Певицата се колебаела между Алън Кар и актьора Сид Оуен

Адел избра телевизионния водещ Алън Кар за кръстник на сина й.

Певицата й годеникът й Саймън Конеки станаха родители на Анджело Джеймс през октомври миналата година и 25-годишната певица избрала Кар за почетната роля, макар че дълго време се колебаела между него и добрия си приятел актьора Сид Оуен.

"Тя се колебаеше между Сид и Алън за ролята на кръстник, а технически децата могат да имат повече от един кръстник, ако родителите искат. Но макар че според слуховете Сид бил фаворит, Адел казала на Алън, че той ще бъде кръстникът, защото прави много за нея и за новото й семейство. Той е оставал в дома й в Лондон и двамата са ходили заедно на концерти или на дълги разходки", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Алън ще има множество отговорности относно грижите за детето, включително ще бъде определен за попечител на момчето, ако нещо се случи с родителите му.

"Това означава, че ако нещо се случи с Адел и партньора й Саймън, Алън ще играе голяма роля в живота на Анджело. А, ако Адел мисли много напред във времето, той вероятно ще бъде споменат в завещанието й като потенциален негов изпълнител заедно с майка й Пени", допълни източникът.