Bloodhound Gang забиват в Маймунарника на 23 юли

Този път концертът на бандата няма да е за "отбрано тайно общество"

Bloodhound Gang ще забият в клуб Маймунарника на 23 юли. Американската алтернатив рок група пристига в България по покана на други два столични клуба - Строежа и 4 Стаи.

Bloodhound Gang са известни с хумористичните си и сатирични текстове. Характерно за групата е смесването на стиловете пънк и алтърнатив рок до поп-пънк, рап-кор и хип-хоп. Често стилът им бива определян като комедиен рок.

От своето създаването  през 1991 г. Bloodhound Gang са продали над 6 милиона копия от албумите си. Сред най-известните им сингли са "Fire Water Burn", "The Bad Touch", "Mope", "Foxtrot Uniform Charlie Kilo", "Along Comes Mary", "Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss", "The Ballad of Chasey Lain".

Малко известен факт е, че това ще е второто гостуване на бандата в България. През 2006 година Bloodhound Gang изнесе почти таен концерт в столичен клуб, пред погледа на едва  300 души. Оттогава връщането на групата  е сред най-очакваните музикални събития в страната.

Макар че този път концертът на бандата няма да е само за "отбрано тайно общество", организаторите препоръчват предварително закупуване на билетите.
И като споменахме билети, те се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Могат да бъдат закупени и в Маймунарника. Първите 100 броя са на цена от 25 лв., следващите на 30 лв., а на самата дата и на място цената ще е 35 лв.