Део продължава да се бори с дрогата

Булевард

27-05-2013, 10:47

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Първа целувка на Део и Елена (СНИМКИ)

Део вкара Елена в нов клип (ВИДЕО)

Първият път ми бе зад бара, сега Елена ми помага да съм чист, заяви блондинът

Водещият Део все още има проблеми с наркотиците, макар и да се опитва да се измъкне от тях. Чаровният шоумен е спрял с дрогата, но твърди, че и сега се бори със зависимостта си, пише Lifestyle.bg.

"Смятам, че има излизане, дано да не е временно. Опитите да спра с дрогата си ги правя още от първите пъти, когато започнах - това стана в началото на телевизионната ми и барманската ми кариера. Барът беше първото място, където взех. Там се изкуших. Сега съм се хванал за приятелката си Елена като за сламка, върху която си построих цял кораб и тя ми помага да спра", призна Део в предаването "Всяка неделя".

Той призна, че все пак истинската си драма е преживял много преди началото на телевизионната му кариера.

"Тогава сигурно съм бил най-долу. Това, което преживяхме майка ми и сестра ми - загубата на втория ми баща. Оттам нататък не знам дали има нещо, което може да е по-тежко. Колкото и да беше ужасно, това ни освободи от страховете. Беше толкова ужасяващо, че не може да не те освободи", спомня си Део. Той разказва, че му помагат източните учения. "Пътувах до Непал, практикувам и техника за дишане", разказа Део, но не пожела да разкрие тайни около самата техника.