Десислава става къртица, без шанс да я видим гола

Фолк певицата трябва да задържи вниманието на зрителите към шоуто

Нова гост звезда влиза в базата на "Къртицата" в четвъртък вечер. На фолк певицата Десислава се пада тежката задача да задържи вниманието на зрителите след излизането на колежката й Емануела.

Деси прие предизвикателството на шоуто, което промени представите за риалити телевизия в България, информира сайта на шоуто.

"Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен", така Десислава коментира решението си да стане част от "Къртицата". Звездата призна, че има страх от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини.

"Сестра ми е голям фен на шоуто. Тя живее в Швейцария, но не е пропускала нито един епизод. Тя ми подшушна, че вече има подозрения кой е "Къртицата". Смятам да проверя дали е права и да разкрия кой е саботьора в групата", разказа още Десислава, която вече активно се готви за влизането си в шоуто в четвъртък.

Единственото нещо, което певицата категорично не би направила във формата е да се съблече гола. С кои свои страхове и фобии ще се сблъска русата красавица в Базата и дали ще успее да разконспирира "Къртицата", предстои да разберем.

Междувременно ако са верни слуховете, че певицата е бременна, шоуто ще напраави рекод за две бременни певици в риалити формат едновременно.