Лечението на Ади приключи, вече си е у дома

Неусвоените пари ще бъдат дарени на други нуждаещи се деца

20-годишната бургазлийка Аделина Коджабашева, която обедини цяла България в каузата си да се пребори с коварно онкологично заболяване, вече си е у дома и е със семейството си. Щастливата новина за успешно приключилото лечение на момичето в Германия оповестиха близките й в социалната мрежа. 

"Тя победи и искаме да ви благодарим. Защото вашата подкрепа, вашата любов и вашата вяра направиха чудото. Ади оздравя и нямаше как да бъде иначе – нали има вас, своите Ангели. За нея вече има слънце, има и надежда. Това което направихте е невероятно. То не може да се сравни с нищо, правено досега.", пишат администраторите на страницата Angels for Adi. 

Неусвоената сума от лечението ще бъде пренасочена за лечението на други болни деца. В момента тя се изчислява, като скоро ще бъдат обявени подробности, допълват от страницата. 

Само за няколко часа добрата новина е споделена 450 пъти и получила близо 2700 харесвания. 

"В грозното ни тези дни ежедневие новини като тази ни показват, че има надежда! Бъди щастливо младо момиче. Пожелавам ти само усмивки напред", пишат потребители до младата бургазлийка.