Билетите за Джеси Джей и Jamiroquai на привършване

В продажба тръгнаха нови лимитирани пропуски, както и двойни пасове за събитията

По-малко от месец остава до първото по рода си издание на Symphonics’ Concerts на 28 и 29 юни в зала Арена Армеец, в които водещи звезди ще бъдат Jamiroquai и поп звездата Джеси Джей.

Билетите от най-евтините категории 60 и 70 лева за двата концерта са напълно изчерпани, а от началото на месеца вече са в продажба билети за трибуни от 50 и 60 лева.

Освен това от организаторите предоставят и нова опция за посетителите на събитието. От началото на юни месец в продажба вече могат да бъдат открити промо двойни билети за меломаните, решили да посетят и двете дати. Цената на двойния пас във фен зоната пред сцената е 180 лева общо за двете вечери, а в по-задната част на терена – 110 лева.

Не на последно място Symphpnics Entertainment припомнят, че билети за събитието могат да бъдат закупени само в касите на Easypay и неговите партньори, както и онлайн чрез Epay и Tixgate.

Пропуски, закупени извън ауторизираните места рискуват да бъдат фалшиви. Вече са засечени първи опити за фалшиви билети, които няма да бъдат допуснати до събитието, предупреждават организаторите. Всеки билет има своя уникален баркод, който може да бъде използван еднократно и регистриран веднъж в системата на входа преди концерта, друг посетител не може да използва пропуска.

Междувременно, Джеси Джей представи новия си сингъл Wild и сложи край на почивката си. Тя ще стъпи у нас след концерти в Англия, Словения и Isle Of MTV Festiva в Малта.

Jamiroquai пък ще гастролират у нас с първо шоу от 1 март насам. След концерта в София те ще гостуват на 30 юни в Сърбия.