Лафчис: Ръководството е срам за Левски

Батков не може да издържа сам клуба, категоричен е бившият шеф на "сините"

Бившият шеф на Левски Томас Лафчис критикува остро ръководството на клуба. Той сподели, че в момента "сините" не разполагат с качествени кадри в управата и това е довело до липсата на трофеи през последните години.

"Обиден съм на Левски. Преди година бях уредил ветераните да играят мач в Гърция за дете в неравностойно положение. В последния момент обаче нещата се провалиха. Баждеков каза на легендите да не ходят. В ръководството има и един - Манекена му викат (б.р. - Николай Илиев). Той е казал: "Оня Лафчис, като иска, да си плаща". Хората в Гърция попитаха, ако става въпрос за финанси, да помогнат. На "Герена" има много хора, които не разбират от спорт и в частност от футбол. Лошото е, че те са в управата на клуба. И в ЦСКА също има хора, които никога не са били свързани със спорта", коментира Лафчис в предаването "Спортът по Канал 3".

"Всички в ръководството са срам за клуба. Не е важно, че отборът е изгубил титлата. Бях учуден, че цяла седмица се говореше, че тя вече е на Левски. Ще кажа, че титлата никога не е била на "Герена". Славия играе стабилно в такива мачове, когато в Левски не е имало близък човек до тях. Батков не може да издържа сам клуба. Всичко е мъгла. Не се знае кой дава парите, кой води играчите. Бутна се половината стадион преди 100-годишнината. Ще е голям срам, ако няма финанси да бъде довършен сектор А и то за юбилея", добави Лафчис.

Още спортни новини тук