Узунов: За "В“ група участието също не е безплатно

Спорт

05-06-2013, 17:29

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Около Трибуна Бесика всичко е наред, успокои директорът на черно-белите

"Активно търся нов собственик за Локомотив (Пловдив)", заяви пред Sportline.bg изпълнителният директор на "смърфовете" Атанас Узунов. Той коментира появилите се информации, че се е срещал с представителя на "Асарел Медет" Лъчезар Цоцорков.

Припомняме, че същата фирма бе гласена за нов собственик на ЦСКА през миналата година, но се ограничи само с еднократна помощ в размер на 100 000 лева.

"Водя разговори с много хора. Лъчезар Цоцорков е един от тях. Но това, че си говорим, не означава, че той ще става собственик на Локомотив. Вече ми писна от медийни спекулации и фантазии. Когато има нещо официално, с Христо Бонев ще го обявим. ", каза Узунов.

Той коментира и възможността Локомотив да започне сезона във "В" група.

"Във "В" група е Спартак (Пловдив). Не ние. По принцип дори и за "В" група трябват пари. И там участието не е безплатно".

Легендарният съдия успокои феновете на "черно-белите" относно строежа на трибуна "Бесика". Ремонтните работи са под въпрос след оттеглянето на Веселин Марешки като собственик. Той обяви, че въпреки абдикацията си, ще финансира строежа на съоръжението, но до този момент той не е започнал.

"Около трибуна "Бесика" всичко е наред. Дори в момента се намирам при изпълнителния директор г-н Почеканов и коментираме предстоящия строеж. Веселин Марешки ще си изпълни обещанието. Това мога да кажа", завърши Узунов.