Само в SL: Стоичков не е сигурен за треньорския пост в ЦСКА

Камата се двоуми, има и друга опция пред него

Легендата на българския футбол Христо Стоичков все още не е 100% сигурен за треньорския пост в ЦСКА, разбра Sportline.bg от свой източник на "Армията". Камата все още се двоуми дали да заеме мястото на Милен Радуканов или да стане президент на "червените". Той е поискал време за размисъл до понеделник, след което ще каже окончателното си решение. При всички положения Ицо се връща у дома, въпросът е на какъв пост. Ако реши да стане президент, наставник отново ще бъде Стойчо Младенов. Двамата са в отлични взаимоотношения.

"Христо Стоичков преговаря с ЦСКА вчера и във вторник. Първо искаше да е президент, след това заяви, че ще бъде треньор. В крайна сметка ще мисли до понеделник. Още няма нищо сигерно за поста му в клуба. Преговорите с Гриша Ганчев не са финализирани. Продължават, а към момента шансовете той да влезе в управлението на ЦСКА са по-големи", каза нашият човек на "Армията".

Sportline.bg се свърза със Стоичков по телефона вчера, тъкмо когато той се качваше на самолета за САЩ. "Тръгвам, излитам, не мога да говоря. Като се върна ще има пълна яснота по всички въпроси, които ви вълнуват", каза само Камата.