Моро натирен на „хотел”, Валя с нови зъби

След историята с Марина циганина спа сам

Скандалите в циганския катун на „Къртицта” не стихват. Марина отнесе стотици обвинения от Валя, че си върти опашката и с това е възбудила сексуалните апетити на партньорът й Моро.

Красавицата се защити, но ромката с чисто нови изкуствени зъби подарък от продукцията не искаше да чуе оправданията на младата и засукана бургазлийка.

Валя показа новата си усмивка с изкуствени зъбки в лайфа снощи и видимо сияеше от щастие. За престоя си в предаването тя претърпя пълна промяна на външния вид. Междувременно Моро, който се закани да избие новите зъби на жена си, ако тя продължи да се джафка с него и Марина се изнесе в новия си хотел "А заеби го Моро". Той гордо показа табелата му пред зрителите на „Къртицата”.

Обстановката в стаята за изолация изглежда значително по-спокойна, отколкото беше във вторник, когато Валя видя как мъжът й се обяснява в любов на Марина с бележка.

След това в катуна последва пореден скандал, в който бяха разменени остри обиди, обвинения и заплахи. Ромското семейство се готви за раздяла след края на „Къртицата”, но дали това ще се случи, предстои да разберем.

Валя се закани на Марина с думите „Ще ти покажа аз коя съм след 17-ти”. С тези си думи ромката показа, че не е забравила раните нанесени й от любимия и новата  му изгора.