Жените предпочитат шопинга пред секса

Ново изследване показва, че 55% от дамите заявили, че приятен ден по магазините ги радва повече от времето под завивките

Шопингът носи по-голямо удоволствие от секса за половината британки.

Ново изследване показва, че 55% от дамите заявили, че приятен ден по магазините ги радва повече от времето под завивките, въпреки че 10% от купените предмети никога не излизат от гардероба. 11% от анкетираните заявили, че шопингът винаги е по-добър от секса, независимо от обстоятелствата.

Изследването сред 2000 британки, всички със сериозна връзка, установило още, че средностатистическата жена мисли за шопинг шест пъти седмично, докато в мисли за секс потъва само четири пъти на седмица.

Участничките в допитването признали, че притежават най-малко три чифта обувки, които никога не носят, а 20% имат поне три неизползвани чанти, които само събират прах. Купищата неносени и нежелани дрехи оказват негативно влияние върху нивата на стреса, като над 25% от дамите признали, че изпитват редовни пристъпи на вина заради количеството закупени предмети. Близо 10% заявили, че се чувстват виновни всеки път, когато влизат в магазин.