По видеозаписи търсят кой прати Куката в болница

Крими

08-06-2013, 15:21

Снимка:

BURGASUTRE.BG

Автор:

екип на Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Меле в "Час пик", Куката с нацепена глава

Официален сигнал за мелето в култовия бар все още не е подаван в полицията

Видеозаписи от известното заведение "Час пик", където тази сутрин стана масово меле, а Камен Балбузанов – Куката бе ранен, са иззети от полицията.

Според очевидци в мелето са участвали десетки, а районът около триъгълникa Бедрум - Какао и Час пик е приличал на кървава баня. 

Както Burgasutre писа след инцидента Балбузанов бил откаран в спешното с окървавена глава. Той имал наранявания по скалпа и тила. Куката бил настанен в Неврохирургията, но след няколко часа подписал декларация и напуснал здравното заведение.

Според полицейските данни от записите на видеокамерите е станало ясно, че мъжът не е прободен с мачете, а при падане на земята върху натрошени по-рано при боя стъкла, на които е наранил главата си.

Ченгетата ще прегледат и записи от камери в района. Оттам уточниха, че и до момента все още не е подаден официален сигнал за свадата.

"С цел изясняване самоличността на лицата, участвали в инцидента, както и на детайли по случая, в момента служители от районното в Несебър провеждат разговори със свидетели и очевидци", допълниха от полицията.

По информация на присъствали побоят е станал заради агресивно и грубо поведение от страна на Куката, а в последствие в скандала са били повлечение и други клиенти на зеведението.

За да стопират мелето охранителите на дискотеката - около 40 души, са извели Камен Балбузанов навън, където боят продължил. 

 В "Час пик" същата нощ е бил и Димитър Желязков - Очите, но според очевидци той не е имал никаква връзка с побоя и не е се включил в общото меле. Заедно с Камен - Куката отново е била и приятелката му - плеймейтката Златка Райкова.