Меле в "Час пик", Куката с нацепена глава

Ударите не били така силни, че да счупят черепа му

Камен Балбузанов – Куката, който е спяган за близък на Таки, е приет рано тази сутрин с бургаската болница с множество рани по главата след масово сбиване.

Кървавото меле станало в култовия клуб "Час пик", който се намира между Равда и Несебър. 

Екшънът се разиграл около 3 часа. От полицията все още изясняват как известният в ъндърграунд средите в получил нараняванията си и кой още е участвал в побоя. 

По данни на "24 часа" Балбузанов вече е напуснал болницата. Tой бил приет в неврохирургия, където лекарите обработили раните му. Според тях ударите по главата му не били толкова силни, че да предизвикат счупване. Чувствал се обаче замаян, с позиви за гадене и повръщане, което според медици е знак за мозъчно сътресение.

"Започна да целува ръковиците на сестрите, щастлив, че е оцелял", разказаха от болницата. Задължителната проверка в системата показала, че Камен Балбузанов не е осигурен и съответно трябва да заплати престоя си извън спешното отделение. Куката бързо изтрезнял и подписал декларация за доброволно напускане на здравното заведение.

В края на август м.г. името на Балбузанов бе замесено в кървава свада, която се разигра в "Бедрум". Една от версиите тогава бе, че боят е провокиран от друг скандал предната вечер между фолк фурията Азия и Златка блонд, която е гадже на КукатаСлучилото се в "Бедрум" следващата нощ се явявало като отмъщение. И тогава, както и сега, имаше данни, че в боя са участвали и хора на Димитър Желязков - Очите.